Never give up.

Summering v.30

Publicerad 2014-07-27 14:33:01 i Allmänt, Kost, Träning,

Träning
 
Måndag: Gdansk
Tisdag: Gdansk
Onsdag: MorgonPW 4,2 km
Torsdag: MorgonPW 4,2 km + Bodypump
Fredag: Cykel 24 km
Lördag: MorgonPW 4,2 km
Söndag: PW 7,8 km
 
Jag är nöjd med träningen, det har varit så fruktansvärt varmt att jag har mått skit efter träningspassen så jag har legat lite lågt med träningen och mest promenerat. Skönt att få njuta av solen innan det blivit för varmt ute.
 
Kost

Låt mig inleda med att Polen inte är mitt matland, missförstå mig rätt, älskar maten men min kropp hatar den uppenbarligen. Från att ha en hyfsat platt mage före frukost till att se ut som att jag är rejält gravid på kvällen. Inte kul. Att vara laktosintolerant och tåla gluten rätt dåligt är ingen bra kombo när man ska äta ute. Så nu när vi är hemma igen har vi börjat räkna kalorier (matdagboken.se) och styra upp kosten. Semestern är snart slut (sista veckan nästa vecka) så det är lika bra att börja. 
 

Om

Min profilbild

Louise

Louise 26 Göteborg. Älskar träning och vill dela med mig av min resa mot en friskare, starkare och slankare kropp. Efter att ha kämpat mot siffrorna på vågen och jobbiga (och ohållbara!) dieter ska jag nu fokusera på måttband, styrka och prestationer! Här ska det göras ordentligt - bra mat, hård träning och mängder med svett!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela